Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ασπροκκλησιά - Πρίνος 3-1

Νέα νίκη για την ομάδα μας σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο της Ασπροκκλησιάς με αντίπαλο την ομάδα του Πρίνους. Το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 3-1.


Σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο ο ΑΓΙΑΞ κατάφερε να πάρει άλλους τρεις βαθμούς και να διατηρηθεί στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το παιχνίδι, το οποίο στην μεγαλύτερη διάρκεια του έγινε υπό βροχή, άρχισε με την ομάδα του Πρίνους στο πρώτο εικοσάλεπτο να έχει την κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί να απειλήσει την εστία του Β. Τριμίντζιου.
Από εκεί και πέρα ο ΑΙΑΞ ανέβασε την απόδοσή του και δημιούργησε ευκαιρίες για να πετύχει ένα γκολ στην αντίπαλη εστία. Σε μία από αυτές στο 40' του παιχνιδιού, ο Παναγιώτης Ντάνας άνοιξε το σκορ με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΓΙΑΞ ξεκίνησε όπως και στο πρώτο, δίνοντας γήπεδο δηλαδή στην ομάδα του Πρίνους η οποία το εκμεταλλεύτηκε και έφτασε στην ισοφάριση μετά από εκτέλεση φάουλ και ασυνεννοησία της άμυνας της Ασπροκκλησιάς.
Η εξέλιξη αυτήν, αφύπνισε τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Κακούσιου, με αποτέλεσμα στο αμέσως επόμενο λεπτό να πάρουν και πάλι το προβάδισμα στο σκορ με τον Γιάννη Καλτσούδα να δείχνει την εκτελεστική του δεινότητα και να σκοράρει με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Από εκεί και πέρα η ομάδα μας είχε την κατοχή, έλεγχε τον ρυθμό του αγώνα και στο 70 του αγώνα έφτασε στο 3-1 με σκόρερ τον Γιάννη Κοτσίρα ο οποίος αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την ασίστ του Μπαλαούρα Ζ.
  Η ενδεκάδα του ΑΓΙΑΞ: Τριμίντζιος Β., Κακούσιος, Μήτραινας, Μόκκας, Μπέλλος, Τριμίντζιος Α., Μπαλαούρας Λ., Ζαχαράκης (Κιτσόπουλος 70), Κοτσίρας, Ντάνας (Μπαλαούρας Ζ. 60), Καλτσούδας.
*MVP για την ομάδα μας ο Παναγιώτης Ντάνας ο οποίος άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας και "έφτιαχνε" το παιχνίδι της ομάδας μας τα 65' που αγωνίστηκε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου