Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΑΓΙΑΞ - Δενδροχώρι 2-1

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε σήμερα το απόγευμα η ομάδα μας στο γήπεδο της μας με αντίπαλο την ομάδα του Δενδροχωρίου και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτή την φορά οι παίχτες μας δεν έπιασαν την απόδοση που μας είχαν συνηθίσει στα εντός έδρας παιχνίδια, παρ' όλα αυτά το σκορ....


θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο υπέρ μας αφού χάθηκαν πολλές ευκαιρίες από τους παίχτες μας.
  Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς για τον ΑΓΙΑΞ, αφού μόλις στο 7' του αγώνα ο Γιάννης Καλτσούδας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των αντιπάλων με υπέροχη γυριστή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έπειτα από σέντρα του Μπαλαούρα Ζήση. Και ενώ όλοι περίμεναν η ομάδα μας πιέσει για δεύτερο γκολ, οι παίχτες του Νίκου Κακούσιου έριξαν την απόδοσή τους και έδωσαν μέτρα στην ομάδα του Δενδροχωρίου μέχρι το τέλους του ημιχρόνου χωρίς όμως να κινδυνέψουμε για την ισοφάριση.
  Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα της ομάδας μας έδειξε κάπως να αλλάζει προς το καλύτερο αφού δημιουργήθηκαν ευκαιρίες για γκολ και μάλιστα ο Καλτσούδας έχασε σημαντική ευκαιρία να καθαρίσει το παιχνίδι αφού αστόχησε σε χτύπημα πέναλτι στο 60'.
  Στο 65' της αναμέτρησης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Ντάνας και 10 λεπτά αργότερα φρόντισε να αφήσει την σφραγίδα του στο ματς σκοράροντας με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Πριν ακόμα κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των παιχτών της ομάδας μας, το Δενδροχώρι μπήκε και πάλι στο παιχνίδι αφού ένα λεπτό μετά το 2-0, μείωσε το σκορ σε 2-1.
  Από εκεί και πέρα, η ομάδα μας, παίζοντας έξυπνα, δεν απειλήθηκε καμία στιγμή από τους φιλοξενούμενους και έτσι φτάσαμε στην μεγάλη νίκη που μας διατηρεί δυνατά στο παιχνίδι της ανόδου. 

Η ομάδα μας όπως αρχισε το ματς σήμερα
Η ενδεκάδα του ΑΓΙΑΞ: Τριμίντζιος Β. (60' Πολίτης), Κακούσιος, Μήτραινας, Κονταξής, Μόκας, Τριμίντζιος Α., Μπαλαούρας Λ., Μπαλαούρας Ζ., Κοτσίρας (75' Ζαχαράκης), Παπαγεωργόπουλος (65' Ντάνας), Καλτσουδας.


*Στο 60' του παιχνιδιού τραυματίστηκε τερματοφύλακας της ομάδας μας Βασίλης Τριμίντζιος στο πρόσωπο, έγινε αλλαγή και μετά το τέλος του παιχνιδιού μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.

1 σχόλιο: