Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙΑ - ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ 2-0

 Νέα νίκη για τον ΑΓΙΑΞ, αυτήν την φορά με αντίπαλο την ομάδα της Χρυσομηλιάς σε ένα παιχνίδι το οποίο έγινε το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο της Ασπροκκλησιάς.
 Το ματς ήταν κρίσιμο και για τις δύο ομάδες καθώς ο ΑΓΙΑΞ ήθελε να παραμείνει κοντά στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας και η ομάδα της Χρυσομηλιάς να πάρει οτι καλύτερο μπορούσε στην μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού...

  Το παιχνίδι, το οποίο έγινε σε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο παρά την βροχή που είχε πέσει τις προηγούμενες μέρες, άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα μας καθώς μόλις στο 7' της αναμέτρησης ο Κοτσίρας αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την ωραία σέντρα του Μόκκα και άνοιξε το σκορ. Στην συνέχεια η φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγούνε μπροστά χωρίς όμως να απειλήσουν την εστία του Β. Τριμίντζιου. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τον ίδιο τρόπο που είχε αρχίσει, δηλαδή με γκολ για τον ΑΓΑΞ. Αυτήν την φορά σκόρερ ήταν ο Παπαγεωργόπουλος που με όμορφο πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0 στο 44' του αγώνα.
  Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ασπροκκλησιάς προσπάθησε και έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, χάνοντας και πολλές σημαντικές ευκαιρίες. Μάλιστα σε τρείς από αυτές η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια της Χρυσομηλιάς. Στις δύο, πρωταγωνιστής ήταν ο Καλτσούδας ο οποίος σε διάστημα δύο λεπτών σημάδεψε δυο φορές το δοκάρι, στο 55' και 56' του αγώνα. Το τρίτο δοκάρι ήταν στο 70', έπειτα από απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαγεωργόπουλου.
  Αξίζει να σημειωθεί ότι οι σημερινοί σκόρερ είναι οι δυο μεταγραφές του χειμώνα και έχουν προσφέρει σημαντική βοήθεια στα παιχνίδια της ομάδας. Μάλιστα, ο Παπαγεωργόπουλος ήταν σήμερα ο πολυτιμότερος παίχτης της ομάδας καθώς ήταν ο παίχτης που έδινε ρυθμό στο παιχνίδι και από τα πόδια του ξεκινούσαν όλες σχεδόν οι επιθέσεις της ομάδας μας. 

Η σύνθεση του ΑΓΙΑΞ: Τριμίντζιος Β., Κονταξής, Μήτραινας (60' Κιτσόπουλος), Μπέλος, Μόκκας (70' Ζιώγας), Τριμίντζιος Α., Μπαλαούρας Λ., Παπαγεωργόπουλος (75' Ντάνας), Κοτσιρας, Ζαχαράκης, Καλτσούδας. 





Η ομάδα μας όπως αγωνίστηκε σήμερα



Ο MVP για την ομάδα μας Μ. Παπαγεωργόπουλος













1 σχόλιο: