Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Flash back: Μάρτιος του 2011

Μάρτιος του 2011 με το πρωτάθλημα της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας να μπαίνει στην τελικά ευθεία και τον ΑΓΙΑΞ να πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις ξεκινώντας την σεζόν σαν το απόλυτο αουτσάιντερ, δείχνοντας όμως ικανός να....



πάρει μια από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην άνοδο.
Η βαθμολογία έχει ως εξής:
1. Περιστέρα 54
2. Πρόδρομος 49
3. Πύργος 49
4. Ασπροκκλησιά 48
Και το επόμενο ματς του ΑΓΙΑΞ είναι την Κυριακή, 13 Μαρτίου, εντός έδρας με την πρωτοπόρο Περιστέρα. Ο ΑΓΙΑΞ θέλει νίκη και μόνο νίκη για να ελπίζει.
Έχει προηγηθεί 4 ημέρες πριν, η εκτός έδρας νίκη στην έδρα του αδιάφορου τότε Πανχασιακού σε ένα ματς στο οποίο η εικόνα του ΑΓΙΑΞ ήταν πολύ κακή εως τραγική. Οι... μουρμούρες για την ποιότητα του ρόστερ και τις ελπίδες που είχε ο ΑΓΙΑΞ στις μέρες που μεσολαβούν μέχρι το ντέρμπι, αυξάνονται συνεχώς. Όσο για τα προγνωστικά; Η νίκη της Περιστέρας ήταν σίγουρη, ίσως και με πολύ μεγάλο σκορ.... Πλέον πολλοί λίγοι πιστεύουν πως ο ΑΓΙΑΞ θα ανέβει κατηγορία.
Όλη αυτήν η αμφισβήτηση, πεισμώνει τους παίχτες του Νίκου Κακούσιου οι οποίοι πραγματοποιούν εξαιρετική εμφάνιση στο παιχνίδι της Κυριακής, κερδίζουν με σκορ 2-1 και κλείνουν μια και καλή τα στόματα!! Σκόρερ για τον ΑΓΙΑΞ, οι Μανώλης Παπαγεωργόπουλος και Γιάννης Καλτσούδας.
Στο τέλος της σεζόν ο ΑΓΙΑΞ αναδεικνύεται για πρώτη φορά στην ιστορία του πρωταθλητής στην Α1 κατηγορία έχοντας το απόλυτο στην έδρα του με 17 νίκες σε 17 ματς και παίρνει την άνοδο στην Α ερασιτεχνική...
*Στην φώτο η αρχική ενδεκάδα εκείνου του ματς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου