Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Αγ. Μονή - ΑΓΙΑΞ 1-0

 Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας στο σημερινό ντέρμπι με στην Αγ. Μονή με σκορ 0-1. Η ήττα αυτήν ήταν η δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα και αφήνει τον ΑΓΙΑΞ 9 βαθμούς πίσω από την δεύτερη προνομιούχο θέση που δίνει άνοδο.
 Η ομάδα του ΑΡΗ Αγίας Μονής ήταν αυτήν που...


είχε την κατοχή και πίεζε από το πρώτο μέρος χωρίς ωστόσο να καταφέρει να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Θάνου Αθανασόπουλου με τους παίχτες του ΑΓΙΑΞ να κρατούν άνετα την ισοπαλία και να ψάχνουν μια καλή αντεπίθεση.
 Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έγιναν ακόμη πιο πιεστικοί και στο 65' κέρδισαν πέναλτι καθώς η μπάλα βρήκε στο χέρι του Δημήτρη Μανώλη, ο οποίος μάλιστα αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή Μανασή, αφήνοντας την ομάδα μας με 10 παίχτες.
Στην εκτέλεση του πέναλτι, ο τερματοφύλακας του Αγιαξ Αθανασόπουλος έδειξε για άλλη μια φορά την κλάση του αποκρούοντας και διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.
Δε συνέβη όμως το ίδιο και στο 72' όταν από σέντρα-σουτ παίχτη της Αγ. Μονής που απέκρουσε δύσκολα ο Αθανασόπουλος, στην επαναφορά παίχτης των γηπεδούχων και πάλι έπιασε από κοντά το σουτ επάνω στην κίνηση στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στη συνέχεια ο Αγιαξ έπαιξε πιο επιθετικά είχε μία καλή στιγμή να ισοφαρίσει από στημένη φάση που εκτέλεσε ο Κώστας Τάτσιος, ενώ η Αγία Μονή από την πλευρά της αναζήτησε το δεύτερο τέρμα που δεν ήρθε με το 1-0 να είναι και το τελικό σκορ.


Βίντεο και φωτορεπορτάζ από το goaltrikala.gr













0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου