Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Πηγή - ΑΓΙΑΞ 0-0

 Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν η Πηγή με τον ΑΓΙΑΞ στο σημερινό ματς της δεύτερης αγωνιστικής, σε ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο μονομάχοι είχαν ευκαιρίες για να πάρουν την νίκη. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν καλύτερα στο ματς και να είναι καλύτεροι στο πρώτο μισό έχοντας μάλιστα κλασική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν ο....
τερματοφύλακας του ΑΓΙΑΞ ανέτρεψε αντίπαλο παίχτη με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι. Παρόλα αυτά ο πολύ καλός και σήμερα Αθανασόπουλος, απέκρουσε το χτύπημα πέναλτι και κράτησε το μηδέν στην εστία του στην σημαντικότερη στιγμή της ομάδας της Πηγής ενώ από πλευράς ΑΓΙΑΞ ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ.

 Στο δεύτερο μέρος ο ΑΓΙΑΞ έπαιξε έξυπνα, κράτησε την μπάλα για περισσότερη ώρα στα πόδια του και σε πολλές περιπτώσεις φάνηκε απειλητικός ενώ θα μπορούσε να πάρει κεφάλι στο σκορ σε δύο φάσεις με τον Γιάννη Καλτσούδα ο οποίος στην πρώτη κόπηκε από τον επόπτη με οριακό οφσάιντ ενώ στην δεύτερη βγήκε απέναντι στην εστία και από καλή θέση δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει σωτήρια. 
 Σημαντική απώλεια για την ομάδα μας, όταν στο 93 ο διαιτητής Κόντινος χωρίς κανένας να καταλάβει τον λόγο έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα Αθανασόπουλο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου