Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Μοιρασιά στο ντέρμπι των Χασίων

 Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν ΑΓΙΑΞ και Πανχασιακός στο σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο της Ασπροκκλησιάς. Οι δύο ομάδες απαλλαγμένες από βαθμολογικό κίνητρο προσπάθησαν να πάρουν μια νίκη... γοήτρου με τον Πανχασιακό να καταφέρνει, σε μια από τις λιγοστές ευκαιρίες που έκανε, να προηγηθεί και τον ΑΓΙΑΞ να δίνει ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών στις οποίες θα μπορούσε να έχει πετύχει αρκετά γκολ για να πάρει την νίκη. 



 Η συνολική παρουσία της ομάδας μας στον αγωνιστικό χώρο, θα λέγαμε πως δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, παρόλα αυτά έφταναν τα ξεσπάσματα και η ποιότητα κάποιον ποδοσφαιριστών της από το κέντρο και μπροστά, για να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα. Τα δύο γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται 65' και τον Βασίλη Πινιάρα να ισοφαρίζει στο 80'. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η υπεροχή της ομάδας μας ήταν καθολική με τους παίχτες μας να χάνουν πολύ μεγάλες ευκαιρίες με αποκορύφωμα την φάση του Μιχάλη Φουσιάνη όπου σχεδόν πάνω από την γραμμή, κατάφερε να στείλει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.


Το φιλμ του αγώνα:

15΄: Σέντρα από πλάγια του Αντρέα Μπέλου, η μπάλα φτάνει στον Αναστασίου, το πλασέ του οποίου καταλήγει άουτ.
16' Κάθετη μπαλιά του Λάζαρου Μπαλαούρα στον Αναστασίου, ο τελευταίος πλασάρει με τον τερματοφύλακα να αποκρούει την μπάλα.
18' Δυνατό σουτ για την ομάδα του Πανχασιακού, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του ΑΓΙΑΞ, Κοτσίρας.
20' Υπέροχη ενέργεια από τον Βασίλη Πινιάρα που πέρασε τρεις παίχτες, πλάσαρε, με τον τερματοφύλακα του Πανχασιακού να διώχνει σε κόρνερ.
35' Καλή ενέργεια παίχτη του Πανχασιακού, δυνατό σουτ από μακριά, απέκρουσε ο Γιάννης Κοτσίρας.
45' Σέντρα από πλάγια από παίχτη του Πανχασιακού, κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα Κοτσίρα.

65' 0-1. Έπειτα από κόρναρ και φάση διαρκείας, οι παίχτες του ΑΓΙΑΞ δεν μπορούν να βγάλουν την μπάλα από την περιοχή τους, με τον αντίπαλο παίχτη να το εκμεταλλεύεται και να ανοίγει το σκορ.
80' 1-1!!!! Ο Βασίλης Πνιάρας βγαίνει σε θέση τετ α τετ και με ψύχραιμο πλασέ, φέρνει το παιχνίδι στα ίσια.
81' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΓΙΑΞ με τον Χρήστο Μπέλο να πλασάρει και την μπάλα  να καταλήγει λίγο άουτ.
83' Δυνατό σουτ από πλάγια θέση του Χρήστου Μπέλου μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
87' Τετ α τετ για την ομάδα μας με τον Αντρέα Μπέλο να πλασάρει πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
90' Σουτ από πολύ καλή θέση του Αντρέα Μπέλου, απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
92' ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ευκαιρία για τον ΑΓΙΑΞ. Ο Λάζαρος Μπαλαούρας από πλάγια περνάει τρεις παίχτες, κάνει την συρτή σέντρα και ο Μιχάλης Φουσιάνης εξ επαφής στέλνει την μπάλα πάν από τα δοκάρια του τερματοφύλακα του Πανχασιακοου.








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου