Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΑΓΙΑΞ - Κόζιακας 1-1

  Ισόπαλο έληξε πριν λίγο το παιχνίδι του ΑΓΙΑΞ με τον Κόζιακα με σκορ 1-1. Πολύ καλή η παρουσία των παιχτών μας, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι ενώ από την επίθεση ήταν φανερή η απουσία των Χρήστου Μπέλου και Μιχάλη Φουσιάνη λόγω τραυματισμών, οι οποίοι θα μπορούσαν να...
Ο Φώτης Παπάς ήταν από τους διακριθέντες για τον ΑΓΙΑΞ.


 ανοίξουν την αντίπαλη άμυνα και να δημιουργήσουν πολλές περισσότερες καταστάσεις στον αντίπαλο. Να θυμίσουμε πως προπονητής για την ομάδα του Κόζιακα είναι ο Νίκος Κακούσιος ο οποίος σαν προπονητής του ΑΓΙΑΞ κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Β΄ ερασιτεχνικής και ήταν η πρώτη του φορά από τότε που αποχώρησε, που βρέθηκε αντίπαλος με την ομάδα του χωριού του.
 Η ομάδα του Κόζιακα ήταν αυτήν που ήθελε περισσότερο τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα την διατηρούσαν μόνη δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα. Από την άλλη, οι παίχτες του Βασίλη Πινιάρα ήθελαν να κάνουν μια καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν διεκδικητή της ανόδου και να διατηρήσουν την πολύ καλή παρουσία τους στα εντός έδρας ματς όπου μέχρι χθες μετρούσαν 8 νίκες και μόλις μια ήττα, από την πρωτοπόρο ομάδα του Ελευθεροχωρίου.
 Έτσι, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή του παιχνιδιού και προσπάθησαν περισσότερο να φτάσουν σε κάποιο γκολ με τους παίχτες του ΑΓΙΑΞ να κλείνουν πολύ καλά τους χώρους στο δικό τους μισό του γηπέδου και να προσπαθούν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται στο πρώτο ημίχρονο και να πάνε στα αποδυτήρια με το 0-0.
Ο Χρήστος Παπασωτηρίου σε μια προσπάθεια του στο ματς.
 Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι απέκτησε γρηγορότερο ρυθμό και έγιναν περισσότερες ευκαιρίες στις δύο εστίες με τον Κόζιακα να προσπαθεί περισσότερο στην επίθεση και τον τερματοφύλακα Καπετανάκη να δηλώνει... παρών όποτε χρειάστηκε. Από την άλλη ο ΑΓΙΑΞ είχε κι αυτός τις ευκαιρίες του με κλασικότερες αυτές των Αντρέα Μπέλου και Φώτη Παπά οι οποίοι αστόχησαν στην τελική προσπάθεια. Όλα αυτά μέχρι το 65' του παιχνιδιού όταν από στημένη φάση για τους φιλοξενούμενους έγινε το 0-1 με ψηλοκρεμαστό βολέ έξω από την περιοχή. Από εκείνο το σημείο και όσο περνούμε η ώρα, ο ΑΓΙΑΞ προσπάθησε να πάρει κάποια μέτρα στο γήπεδο με τους παίχτες του Κόζιακα να δίνουν χώρο έτσι ώστε να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, ο ΑΓΙΑΞ να ανεβάσει περισσότερους παίχτες στην αντίπαλη εστία και τελικά να ισοφαρίσει στο 80' με αυτογκόλ έπειτα από σέντρα του Αντρέα Μπέλου και στραβοκλοτσιά του αντίπαλου αμυντικού στην πλάτη του οποίου κινήθηκε ο Τάκης Κιτσόπουλος. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς και με το σκορ ισόπαλο,  Κόζιακας βγήκε μαζικά στην επίθεση ψάχνοντας την ευκαιρία να πάρει ξανά προβάδισμα χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι.


 Περισσότερα σε λίγο...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου