Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Μια νίκη και μια ήττα...

 Με μια νίκη και μια ήττα συνεχίστηκε η δραστηριότητα του ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς τις τελευταίες δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας και συνολικό συντελεστή τερμάτων σε αυτά τα δύο ματς 7 υπέρ και 9 κατά αφού και στα δύο ματς τα γκολ που σημειώθηκαν ήταν πάρα πολλά. 
 Στο ματς της προηγούμενης Κυριακής η ομάδα μας αντιμετώπισε τα....


Ανταλλάξιμα και δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να κάμψει την αντίσταση τους αφού επικράτησε εύκολα με σκορ 7-3. Για τον ΑΓΙΑΞ τα γκολ σημείωσαν οι Μιχάλης Φουσιάνης (3), Κουτούπας Νίκος, Χρήστος Μπέλος (2) και Φώτης Παπάς. Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, τα τέσσερα πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής με το ένα να είναι υπέρ του ΑΓΙΑΞ και τα υπόλοιπα τρία υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας, από τα οποία προήλθαν και τα γκολ της στο παιχνίδι.
 Στο σημερινό παιχνίδι ο ΑΓΙΑΞ αντιμετώπισε εκτός έδρας την ομάδα του Δροσερού με το τελικό 6-0 να μην αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της υπεροχής των γηπεδούχων απέναντι σε έναν ΑΓΙΑΞ που έκανε ίσως το χειρότερο παιχνίδι στην φετινή σεζόν. Στα του ματς, η ομάδα μας μέχρι και τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου προσπάθησε να κάνει κάτι καλό αλλά προδόθηκε από τα αμυντικά κενά που εμφάνισε και τα πολύ εύκολα λάθη στα οποία υπέπεσαν οι παίχτες της με αποτέλεσμα στο ημίχρονο το σκορ να είναι 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο και πολύ γρήγορα η γηπεδούχος ομάδα του Δροσερού κατάφερε να πετύχει ακόμη δύο γκολ και να κάνει το ματς από εκεί και πέρα τυπική διαδικασία. Το τελικό 6-0 σημειώθηκε λίγο πριν την εκπνοή του ματς.
 Επόμενο παιχνίδι για τον ΑΓΙΑΞ, την ερχόμενη Κυριακή εντός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του Πρίνους.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου